Mindenét eladja, és elhagyja az országot az RTL Klub sztárja

külföld VV Fecó Való Világ munka London költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készül angliai útjára VV Fecó - írja a Blikk. A Való Világ ötödik szériájának játékosa úgy döntött, maga mögött hagyja Magyarországot, és Londonban kezd új életet, hogy el tudja tartani a családját. Három hét múlva repülőre ül, és ha minden jól megy, segédmunkásként dolgozik a jövőben. Addig is angolul tanul.

"Angéla testvére már a nyáron kiköltözött, és úgy látja, hogy elég jók a lehetőségek. Megvitattuk a dolgot a feleségemmel és arra jutottunk, hogy megpróbáljuk. Egyelőre csak én megyek ki, de remélhetőleg pár hónap múlva utánam tud költözni a család is."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Pár hete járok már tanárhoz, viszonylag gyorsan tanulok, de ez még nagyon kevés ahhoz, hogy ott elboldoguljak. Szerettem volna egy intenzív tanfolyamra beiratkozni, de sajnos a repülőjegy és az egyéb kiadások mellett erre már nem futja."

"Most áruljuk az ingóságainkat, kanapét, tévét, amit csak lehet, pénzzé teszünk az utazásra, mert ha a család többi tagja is utánam akar jönni, akkor annak borsos ára lesz. Nem beszélve a kinti költségekről" - mondta a Blikknek Fecó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.