Elfeledett énekesek a The Voice-ban - Összefoglaló

Caramel Mező Misi Somló Tamás Malek Andrea meghallgatás összefoglaló The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második, unalomba fulladó válogató után a harmadik adás már több izgalmat hozott: az összes Mester több énekest is gyűjtött a csapatába, egy látássérült lány pedig megható perceket szerzett mindenkinek.

Sokan voltak, akik komolynak mondható zenei tapasztalattal érkeztek a meghallgatásokra, így a harmadik adásban is feltűnhetett néhány ismerős arc vagy éppen hang. Nekik vitathatatlanul nagyobb esélyük van úgy általában, de még ennyi előnnyel sem mindenki tudta meggyőzni a Mestereket. A kivarrt rockzenész és mellesleg szabadúszó bébiszitter, Berke Gábor még Kovács Ákos első zenekarának is tagja volt, most mégsem sikerült lenyűgöznie a Mestereket. Misi és Andi a stílust kifogásolták, Caramel pedig egy érzelgős tanácsban bátorította tovább Gábort a zenei pályán. Bokor Marianna már többre ment a Valerie című dallal, hiszen legalább Caramelt megfordította, az előadás után pedig népes zenész családja körében ünnepelt.

Húsz évig háttérénekléssel foglalkozott, így sok kilencvenes évekbeli playback-együttes tátogott Czerovszky Henriett hangjára. Az áttörés reményében egyenesen a Kanári-szigetekről érkezett haza a meghallgatásra, s mind a négy mentort lenyűgözte. Ha kíváncsi vagy, kit választott, kattints ide!

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Voltak olyanok is, akiket valószínűleg sokáig nem felejt majd el a zsűri - akár továbbjutottak, akár nem. Agárdi Szilvia, az est egyik fénypontja igencsak speciálisan tanulja a dalokat, ugyanis egyik szemére teljesen vak, a másikkal pedig csak fényeket, alakokat lát. A Halleluja című dal így is sikert hozott, hiszen Misi megfordította a székét, és azt is beismerte, hogy az előadás könnyeket csalt a szemébe. A Mester nyilatkozatát arról, hogy mit érzett, amikor a lányt hallgatta, itt olvashatod.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Agárdi Szilvia és Mező Misi

Az összes ítész meg akarta szerezni magának Weisz Viktort, aki jó partner ebben, hiszen nagyon meg akarja nyerni ezt a műsort. Az Érints meg című dal után a szenvedélyt és a profizmust dicsérték legjobban, s hosszasan győzködték Viktort, aki végül Somló Tamásra bízta magát.
Valószínűleg gyanús volt a Mestereknek is az a versenyző, akinek hangja inkább egy hölgyére hasonlított. A 17 éves Farkas Sándor Lajos a siker érdekében negyven kilót fogyott. A fiú legnagyobb álma az énekesi karrier, de ezt nem ebben a műsorban éri majd el: hiába szurkolt érte lelkesen a család, a Mesterek nem nyomták meg a gombot.

Pákai Petra duciként is felvállalva saját magát, mosolygós hangjával elég hamar megfordította az összes Mestert. A lány csupa dicséretet kapott karcos, "szőrös" hangjára, de egyéniségéhez talán Misi illett a legjobban, Petra is rá voksolt.

A versenyzők között a tizenévesek is képviseltették magukat. 17 éves Szabó Bence a vízilabdát az éneklésért hagyta abba, de lehet, hogy rosszul döntött: dalát ugyan férfiasan és lendületesen adta elő, de egy Mestert sem fordított meg. Andi azt javasolta, hogy tanulja meg uralni a hangját, Caramelnek pedig a fiú személyisége nem jött át. A kritikák mellett a Mesterek azért nagy jövőt jósoltak Bencének. Nagyobb szerencséje volt a szintén tizenéves Veréb Tamásnak. Ő még akkor szerette meg az éneklést, amikor gyerekként színdarabokban szerepelt. A most érettségizett fiú Misi kivételével az összes Mesternek tetszett, Caramel az őszinteségét, Andi a drámaiságot emelte ki, Somló pedig a könnyed éneklést. A kötelező időhúzás után Tamás Andi csapatába vágyott.

Ne feledkezzünk meg a többi továbbjutóról sem: a húszéves szőke Ladányi Patrícia Rihanna dalával győzte meg a zsűrit és Misit választotta. Perutek János sportriporter, az adás első versenyzője, csupán a bőrnadrágjára kapott kritikát, ő Somló Tamás csapatát erősíti.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Perutek János és Malek Andrea

A magát tatár származásúnak valló Husnullina Regina számára a zene és a jóga hoz megnyugvást és örömet. Caramel zenei terápiának nevezte Regina előadását, Misi pedig a lelki békéjének megtalálásához kért segítséget tőle - ő végül mégis Somló Tamásnál kötött ki.

Jövő héten folytatódik a válogatottan jó énekesek meghallgatása, még Fenyő Iván húgát is meghallgathatjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.