Kellan Lutz színész LifeNight test Alkonyat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellan Lutz kétségkívül a legszebb testű vámpír az Alkonyat-filmekből.

A 27 éves sztár a napokban egy miami szálloda úszómedencéjénél múlatta az időt a hölgyek legnagyobb örömére. A sármos színész gyönyörűen kidolgozott felsőteste és kockahasa láttán a legtöbb nő elalélt, a színész pedig láthatóan imádta a hódolók pillantásait. Hollywood egyik legszebb testű férfiúja - ha színésznek annyira nem is jó - modellnek tökéletes. A róla készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Minden napra egy pasi! - Összegyűjtöttük a legjobbakat. Nézegess képeket!



Az angyal, aki elcsavarja a pasik fejéthttp://www.life.hu/szorakozz/20121201-alessanddra-ambrosio-modell-fehernemuben-fotozkodik-a-tengerparton.htmlEttől a fehérneműtől elalél a pasid!http://www.life.hu/legytrendi/20121121-izgato-es-szexis-fehernemuket-mutat-be-az-egyik-divattervezo.htmlSzexi pasi a borongós őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121015-szexi-pasi-a-borongos-oszre-david-gandy-a-sarmos-modell.htmlÍgy vetkőznek a magyar pasik (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121008-igy-vetkozik-szabo-gyozo-es-pindroch-csaba-szinesz-a-magic.htmlEz a pasi nem semmi! Így táncol a világsztár szeretője - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20120919-jennifer-lopez-pasija-eszmeletlenul-tancol-ime-egy-regi-video-casper.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.