Caramel melltartó LifeNight sztár Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró hangulatú klipet készített legújabb dalához a Megasztár egykori énekesnője, Hien.

Caramel egykori kedvese a következőképp vallott a forgatásról a Bors-nak: "Ez egy energiával teli, csajos és pikáns videó lett, a szakítás után álló, megtört lelkeknek szól. Ezzel a dallal szeretnék erőt adni azoknak, akik hozzám hasonlóan egy fájdalmas időszak után állnak. Az albumon az elmúlt másfél évemet dolgoztam fel, amibe beletartozik a szakítás, s az is, hogy nővé értem, ezért a megszokottnál merészebb, intim pillanatokra is számíthatnak a nézők. Sokat sejtető képek lesznek, de mindenképp művésziek. Például előfordul, hogy melltartó sincs rajtam, de csak a meztelen hátam látszik." Hien egyébként bevallotta, a szakításuk után is jó viszonyban maradt Caramellel, de különválásuk okáról még mindig nem nyilatkozott.

Elhunyt a Szomszédok szereplőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20121218-elhunyt-horvath-sandor-szinmuvesz-a-szomszedok-cimu-teleregeny-egyik-szinesze.htmlPucéran reklámoz fehérneműt a szépség (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121213-puceran-reklamoz-fehernemut-bar-refaeli-modell.htmlAkiért a tinilányok megőrülnekhttp://www.life.hu/szorakozz/20121213-taylor-lautner-szinesz-az-alkonyat-sztarja-nagyon-szexi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.