karácsony Twitter szilveszter Chris Brown bántalmazás Rihanna megosztás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Rihanna van rákattanva a közösségi oldalakra, hanem exe, Chris Brown is. Az énekesnő, aki legutóbb például egy különösen szexis képet osztott meg magáról, a szilveszter utáni reggelen is azonnal a mobiljáért nyúlt, hogy megmutassa, hol és legfőképpen kivel töltötte az éjszakát.

A barbadosi sztár a karácsonyt is Chris Brownnal ünnepelte. Kilátogattak egy kosárlabdameccsre, ahonnan együtt is távoztak. Annak ellenére, hogy hivatalosan nem alkotnak egy párt, valószínűleg a szilvesztert is együtt töltötték. Riri saját magáról posztolt egy képet kedd reggel, melyhez hozzáfűzte: "Jó reggelt! Még mindig nem aludtam #hello2013". Az énekesnő a fotón egy pöttyös takaróról néz a kamerába.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Ezalatt az idő alatt Chris Brown is a telefonja után nyúlt és egy hasonló képet osztott meg a Twitteren. Az ő fotóján is látszik ugyanaz a pöttyös takaró. Így azonban már kétség sem férhet hozzá, hogy a sztárok ismét együtt vannak.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Rihanna a napokban például egy talkshow-ban nyilatkozott arról, hogy lassan családot és gyermeket szeretne.

Íme Rihanna luxusotthonahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121220-rihanna-25-milliaros-hazat-vett-los-angeles-pacific-palisades-negyedeben.htmlRihanna maga a megtestesült ártatlansághttp://www.life.hu/legytrendi/20121210-rihanna-maga-a-megtestesult-artatlansag-feher-ruhajaban.htmlAlul semmi! Szőrrel a lábai között pucérkodik Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-rihanna-barbadosi-enekesno-szorosen-pucerkodik-majdnem-meztelen-a-hires-eloado.htmlRihanna: egy stílusikon születésehttp://www.life.hu/legytrendi/20121204-rihanna-egy-stilusikon-szuletese.htmlRihanna rákattant a vetkőzésrehttp://www.life.hu/szeress/20121126-felmeztelen-fotot-tett-fel-magarol-es-egykori-kedveserol-chris-brownrol.htmlKiderült, hogy Rihanna akar-e gyereket Chris Browntólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-rihanna-enekesno-elarulta-hogy-akar-e-gyereket-chris-browntol.htmlRihanna ismét meztelenkedikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-rihanna-enekesno-meztelenkedik-a-gq-magazin-cimlapjan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.