Katalin hercegnő portré festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken került leleplezésre Katalin hercegnő első hivatalos portréja, amit Paul Emsey festett. A festőt és az alkotást azonban sok kritika érte mind a kritikusok, mind a közönség részéről.

Egyedül a királyi család és Kate volt megelégedve a képpel, amin a hercegnő öregebbnek tűnik, mint valójában. A kritikusok nemcsak a szájukat koptatták, hanem a képszerkesztő programot is, így különleges alkotások születtek, amiket itt nézhetsz meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pénteki leleplezésen Katalin először mutatta meg kerekedő pocakját. A várandós hercegnő kezével és táskájával próbálta takarni a hasát, de az ügyes fotósok azért készítettek pár képet, amin jól látható a domborulat.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és Most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.

Erre senki sem számított! Kylie Minogue visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-kylie-minogue-ausztral-enekesno-visszavonul-es-kirugta-menedzseret.htmlŐk kaptak idén Golden Globe-othttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-golden-globedijat-kapott-jessica-chastain-daniel-daylewis-es-ben-affleck.htmlPopsit villantott Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20130113-lady-gaga-amerikai-sztar-popsit-villantott.htmlPenélope Cruz énekesi karrierbe kezdetthttp://www.life.hu/szorakozz/20130111-penelope-cruz-szineszno-enekesi-karrierbe-kezdett-miguel-joseval-enekel-duettet.htmlIsmét a vörös szőnyegen az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130111-rachael-leigh-cook-megjelent-a-peoples-choice-awards-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.