Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex A Dal sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjének nyertese. Meglepetésre ByeAlex az, aki hazánkat képviselheti a döntőben.

Több fordulón keresztül kellett helytállnia, hogy ő lehessen az, aki a zsűri és a nézők együttes szavazatainak köszönhetően 160 millió néző előtt is bemutatkozhat. A zsűri szavazatai alapján Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Vastag Tamás és ByeAlex jutott a legjobb 4 közé, és közülük került ki a nézők voksai alapján a végső győztes, a kissé alternatív, a semmiből előkerült ByeAlex.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Kirúgták Mádai Vivienthttp://www.life.hu/szorakozz/20130302-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetojet-kirugtak.htmlNők különleges foglalkozással: Miló Vikihttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-nok-kulonleges-foglalkozassal-milo-viki-okolvivo.htmlTúl férfiassá változott Pink testehttp://www.life.hu/szorakozz/20130227-pink-az-enekesno-bikiniben-volt-a-strandon-es-megmutatta-tetovalasait.htmlKebel kontra pici cici: Ez ám a pikáns reklám!http://www.life.hu/szorakozz/20130301-alessandra-ambrosio-modell-es-irina-shayk-modell-a-mob-wives.htmlSwing, flamenco, metrótúra - Tippek márciusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130301-szinhaz-kiallitas-zene-gasztronomia-tavaszvaro-programok-marciusra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.