műsorvezető Reflektor magazin Mádai Vivien sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő estétől Pintér Adrienn - közismert nevén Ada - vezeti az RTL Klub népszerű magazinműsorát, a Reflektort. Mádai Vivien pedig távozik a műsorból - tudta meg a Life.hu.

Vivien és az RTL Klub közös megegyezéssel válnak el egymástól.

Forrás: RTL Klub sajtóklub
Forrás: RTL Klub sajtóklub



"A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója vagyok, és jelenleg a diplomamunkámon dolgozom, amit szeretnék minél magasabb színvonalon teljesíteni, így a közeljövőben elsősorban a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni" - nyilatkozta Vivien. Mádai Vivien ugyanakkor nem zárkózik el teljesen a média világától, nyitott az új feladatokra, melyek nagy valószínűséggel hamarosan meg is találják a tehetséges, fiatal lányt. Adának nem fog gondot okozni a műsorvezetés, ugyanis a kétgyermekes anyuka komoly televíziós tapasztalatot tudhat maga mögött, hiszen évekig vezette az első magyar zenecsatorna több, közismert műsorát is.

A Life.hu-nak nemrég még így nyilatkozott elhízásáról és esetleges kirúgásáról az RTL-től Mádai Vivien:


szólj hozzá: kirúgják-e az Rtl-től Vivient mert pufi?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.