oroszlán Szexbalesetek baleset támadás tragédia pár Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemesen indult, tragédiába torkollott egy pár szerelmeskedése. Egy nőt halálra marcangolt egy oroszlán Afrikában, barátja anyaszült meztelenül menekült el. Ez már a második ilyen durva támadás néhány napon belül. Ki a hibás?

Hihetetlen történet következik. Valljuk be, nálunk elég valószínűtlen, hogy egyszer csak előbukkan egy oroszlán a semmiből, és lecsap. Zimbabwében azonban megtörtént. Egy fiatal párocska épp boldogan szerelmeskedett egy afrikai bokor tövében, amikor hirtelen felbukkant egy oroszlán és széttépte a nőt. Barátja sikeresen kereket oldott, csupaszon elfutott a helyszínről - írja a Sun.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez rövid időn belül a második ilyen brutális oroszlántámadás. Legutóbb egy 4 éves afrikai vad ölt meg egy 26 éves önkéntes lányt egy kaliforniai magán állatkertben - számol be a Newsday. A hatóságok próbálják kideríteni, mi okozta a halálos támadást. Azt mondják, ilyen esetekben mindig az ember a felelős. Mit gondoltok? Mindenesetre jobb lesz vigyázni a nagymacskákkal!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.