Szingli, és élvezi! - Álompasi a habokban

szexi Liam Hemsworth szörfözés LifeNight Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Hemsworth még csak pár napja szingli, de máris borzasztóan élvezi az egyedüllétet.

A szexi ausztrál színész haldokló párkapcsolata már régóta téma Hollywoodban. A napokban egy bennfentes azt is elpletykálta a Daily Mailnek, hogy Liam és jegyese, Miley Cyrus ismét szakítottak, az ok pedig a lány vad bulizásai, sorozatos féltékenykedései és persze a távolság... Hát, ha nekünk ilyen pasi venne egy szemtelenül nagy gyémántgyűrűt, nem sokat hagynánk magára, az egyszer biztos. Liam mindenesetre most szingli és élvezi, legutóbb is kedvenc szenvedélyének hódolt szülőföldjén, Ausztráliában. A jóképű színész Sydney-ben szörfözgetett a minap, a róla készült szexi fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.