Szakállal is szexinek tartja magát egy nő

borotva szakáll arcszőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakálla van egy német nőnek. 5 éve növeszti szőrzetét, miután megunta minden nap borotválni az arcát. Most a szerelemre vár...

Nem lehetett könnyű élete a 49 éves Mariamnak. Fia születése után annyira megerősödött az arcszőrzete, hogy minden nap borotválnia kellett. A nő 2008-ban megunta az állandó procedúrát, és úgy döntött, hagyja nőni. Mára elég méretes szakáll borítja az arcát.

Forrás: ITV.com
Forrás: ITV.com

A nő elmondása szerint az emberek undorodva néznek rá, még a saját anyja is. Sőt, van, aki lelőné a kinézete miatt, de ő még soha nem érezte magát szexisebbnek. Bár 10 éve nincs senkije, reméli, hamarosan rátalál a szerelem. Most blogot ír és beutazza a világot egy szakállas cirkuszi számmal. Minden elismerésünk, hogy így el tudta fogadni magát. Egy reggeli műsorban beszélt viszontagságairól, íme egy kis részlet belőle:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.