Mulatós dal a szexmániás Szepesi Nikiről

úszónő dal botránykönyv Szepesi Nikolett Polgár Péter mulatós dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már dal is készült a szexi úszónőről, Szepesi Nikiről. Egy vicces, mulatós nóta született a botránykönyvet írt sportolóról. Érdemes a szövegre fülelni!

Ismét nagyot alkotott Polgár Peti. Az ismert zenés humorista és énekes Szepesi Nikiről, a botránykönyvet írt egykori úszónőről készített egy dalt, amit vicces, mulatós köntösbe helyezett.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Niki a legintimebb szerelmes kalandjait is leírta az Én, a szexmániás című könyvében. De megosztotta azt is, hogy korábban többször molesztálták. A Szepesi Nikiről készült videót itt megnézhetitek:

Szepesi Niki vallomására nem kíváncsiak (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130603-szepesi-niki-magyar-uszo-botranyhos-velemenyet-nem-kerdeztek-meg-a.htmlÖngyilkos lett a szexmániás úszónő szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20130603-szepesi-nikolett-magyar-uszono-elso-szerelme-ongyilkos-lett.htmlNudizásra fel - strandok, ahol pucérkodhatszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130605-a-legjobb-nudista-standokat-gyujtotte-ossze-a-cnn.htmlPucér bombanővel csábítanak a Formula-1 futamrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130605-micaela-schaefer-nemet-modell-puceran-reklamozza-a-kozelgo-nemet-nagydijat.htmlBrad Pitt David Beckhamet akarjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130604-brad-pitt-amerikai-szinesz-szeretne-ha-gyermekeit-david-beckham-tanitana.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.