győztes színpad Miley Cyrus katy perry drog Amszterdam füves cigi MTV EMA Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az amszterdami MTV EMA díjátadóján győzött a Legjobb Videó kategóriájában. Az elismerést sajátos módon ünnepelte meg a színpadon.

Ismét minden szem az egyre botrányosabb énekesnőre szegeződött. Ám ahelyett, hogy hiányos öltözékével hívta volna fel magára a nagyérdemű figyelmét - bár azért ez is sikerült - most inkább egy füves cigarettával sokkolt az MTV European Music Awards díjátadó színpadán.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Így kell ünnepelni Miley Cyrus szerint

Valószínűleg nemcsak a hely szelleme hathatott a 20 éves énekesnőre, hanem az elismerés öröme is. Az Amszterdamban megrendezett díjátadón ugyanis Miley Wrecking Ball című dalának klipje nyerte el a Legjobb Videó címet. Tudjátok, az énekesnő ebben hintázik meztelenül egy vasgolyón. A díjazottak között szerepelt továbbá Eminem, aki két díjat is hazavihetett, Katy Perry, aki a Legjobb Női Előadó lett és Justin Bieber is, akit immár negyedszer választottak a Legjobb Férfi Előadónak. A népszerű brit fiúbanda, a One Direction sem maradt elismerés nélkül, ők a Legjobb Pop kategóriában győzedelmeskedhettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.