Nika esett ki a Sztárban sztárból

TV2 Sztárban sztár Nika Veres Mónika kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak meglepetésére Nika esett ki a Sztárban sztárból.

"Nagyon köszönöm azt a lehetőséget, hogy itt lehettem. Azt gondolom, hogy nagyon szép emlékekkel búcsúzom innen és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok oldalamat megmutathattam nektek" - mondta Nika, akit láthattunk Szandiként és Stevie Wonderként is a színpadon. Az énekesnő a zsűrit ugyan meggyőzte a pénteki műsorban, de a nézőket nem tudta annyira elvarázsolni, hogy elég szavazatot zsebeljen be.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A műsor végén minden versenyző megkapta, hogy kinek a bőrébe kell bújnia jövő héten. Feke Pál Kozsóként tér vissza, Nótár Mary a tinik kedvence, Justin Bieber lesz. Biga D. Nagy Lajos (Bikini) egyik dalát énekli majd, Szandi pedig Csepregi Éva lesz. Varga Viktor Bob Marley-vé válik, Szinetár Dóra pedig Bangó Margitként lép színpadra. Végül Bereczki Zoltán tudta meg, hogy egykori megasztáros kollégáját, Mester Tamást alakítja majd.

Nézd meg Nika produkcióját itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.