Rákot diagnosztizáltak Hugh Jackmannél

bőrrák Hugh Jackman sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman az Instagramra töltött fel egy fotót, közvetlenül azután, hogy eltávolították az orráról a rákos elváltozást.

A színész orrán nemrégiben jelent meg egy vörös folt, amivel először nem foglalkozott, de a felesége addig nyúzta, amíg az kénytelen volt orvoshoz fordulni. És milyen jól tette! Az orvos ugyanis a bőrrák egy tipikusnak mondható alfaját ismerte fel a színész orrán, amit műtéti úton azonnal el is távolított. Hugh Jackman így nyilakozott ez ügyben: „Hálás vagyok a feleségemnek, hogy addig nyaggatott, míg végül orvoshoz nem fordultam. Ja! És nyáron senki ne felejtsen el naptejet használni – még az orrára is kenjen belőle!”

Hugh Jackmannél bőrrákot diagnosztizáltak Forrás: Instagram

Egyébként nem Hugh Jackman az egyedüli színész, akinél mostanában rákot diagnosztizáltak. Samuel L. Jackson szintén nemrégiben mesélt hasonló betegségéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.