Nincs szerencséje Király Lindának a Himnusszal

baki Király Linda koncert Mága Zoltán Himnusz késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szerencséje Király Lindának a Himnusszal. Ezúttal Mága Zoltán koncertjén került bajba. 

Mága Zoltán ünnepi koncertjére volt hivatalos előadóként Király Linda, aki ezúttal nem belebakizott, hanem lekéste a Himnuszt. A zenészek már a színpadon álltak és elkezdték játszani azt, ám az énekesnő még sehol nem volt. Állítólag az öltözőjében várt, és senki nem szólt neki, hogy ki kell jönnie.

Fotó: SuperTV2

"Amikor megtudta, hogy lekéste a Himnuszt, teljesen kiborult a színfalak mögött, hisz köztudott, hogy ez egy érzékeny pont az életében. Persze voltak, akik rögtön arról beszéltek, hogy szándékosan nem ment ki, de én biztos vagyok benne, hogy nem így történt. Láthatóan nagyon rosszul érintette ez az egész" - nyilatkozta a Hír24-nek az egyik résztvevő. "Linda szerződésében nem szerepelt, hogy a színpadon kellett volna lennie a Himnusz alatt. Egyébként sem tudott róla, mert ahogy mondták, az öltözőben volt. Amúgy őt maximum az újságírók tudják kiborítani, akik állandóan visszatérnek egy évekkel ezelőtti esethez. Lindának semmi problémája a Himnusszal, alig várja, hogy egyszer elénekelje" - nyilatkozta Linda édesapja és egyben menedzsere, Király Tamás.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.