ByTheWay duettpartner Danics Dóra duett Krasznai Tünde X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krasznai Tünde duettdalát pénteken is meghallgattuk, szombaton viszont azt is megtudtuk, hogy kivel áll színpadra Danics Dóra és a ByTheWay. Egy biztos: kemény csata várható. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktorról szól; óránként új infókat hozunk a kulisszák mögül. Tarts velünk!

Tünde produkciója, ha lehet még fokozni, ma még jobban hangzott, mint tegnap, teljes lúdbőr. Duettpartnere pedig hatalmas alázattal áll Tünde mellett, odafigyel, hogy véletlenül se énekelje túl a lányt. Mondjuk, nehéz is lenne.

Krasznai Tünde és titokzatos duettpartnere - Még több fotó a galériában! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A ByTheWay tiszteletbeli ötödik taggal bővült, és persze most is klasszak, mint mindig. Egyre jobban értjük, hogy miért van ennyi rajongójuk. Azt, hogy kivel énekelnek a srácok, még nem súghatjuk meg nektek, de néhány óra múlva ez is kiderül.

Egy igazi zenészlegendával áll színpadra ma este Danics Dóra. Reméljük, előadása az élő show-ban is annyira jól sikerül, mint a próbán. Az énekesnőn amúgy látszik, hogy mennyire izgul. Nem is értjük, hiszen ő az egyedüli, akinek még egyszer sem kellett párbajoznia.

Danics Dóra és takarásban maradt duettpartnere Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
X-Faktor-kampánypárbaj: Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-danics-dora-az-x-faktor-dontose-kampanyol-a-szavazatokert.htmlX-Faktor-kampánypárbaj: Krasznai Tündehttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-krasznai-tunde-az-x-faktor-dontose-kampanyol-a-szavazatokert.htmlRajongók ostromolják a ByTheWay-thttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-bytheway-az-x-faktor-donto-elott-rajongok-koreben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.