Lesz Szex és New York 3?

Forrás: AFP -
film Mr. Big Sarah Jessica Parker Chris Noth folytatás Szex és New York Carrie Bradshaw Cynthia Nixon Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristin Davis mindent elkövet, hogy folytatódjon a Szex és New York, Sarah Jessica Parker pedig nemrég elárulta, mennyire boldog lenne, ha megvalósulna ez az ötlet. Azért ehhez a Life.hu szerkesztőségének is akad egy-két szava.

Immár 3 éve, hogy megjelent a Szex és New York moziváltozatának második része, a sorozatból megismert szereplők néhány tagját azonban nem hagyja nyugodni a gondolat: kéne egy harmadik rész is.

Forrás: AFP

A Life.hu olvasóit sem hagyta hidegen a Szex és New York lehetséges harmadik része:

Emília 30, szobrász

"Mivel én a sorozat nagy-nagy-nagy rajongója vagyok, eszembe nem jutott volna, hogy filmet készítsek a Szex és New Yorkból. A fanyar humor, a vicces beszólások (fergeteges a magyar fordítás), a sok pasi és sok szex után fura volt az első film tökéletes világa - méregdrága, hordhatatlan ruhák, botoxolt mosolyok, mondvacsinált problémák. Semmi bénázás, semmi igazi stílusötlet, feledhető történet. (Mi is volt a második vége?) Persze, azért mind a kettőt láttam, és a harmadikat is meg fogom nézni, de a sorozat, na, az az Igazi..."

Alma 26, vegyészmérnök

"Gondolom pénzügyi okok miatt kellett filmet csinálni a sikeres sorozatból, mert tudták, hogy minden rajongó megnézi és megéri majd. A történet azonban nélkülözi mind a szexet, mind pedig New Yorkot azzal, hogy az első filmben Mexikóba, a másodikban Abu-Dhabiba mennek a lányok. Szex helyett pedig marad az örökös félelem és a "magabizonytalanság". Értem, hogy megérett az a generáció, amelyik a Szex és New York epizódjain nőtt fel, és szomjazták a szereplők megállapodását és családalapítását, így azonban eltorzították az egész brandet a nyereség érdekében. Nem szeretnék harmadik filmet, de milyen rajongó lennék, ha nem nézném meg?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.