(Pók)majrét csapott Aurelio

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág6 VV Laci pók VV Simon pókfóbia RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürreális képsoroknak lehettünk tanúi a ValóVilágban. Simon, Aurélio és a pók esete következik. 

Simon meg akarta szivatni és meg is szivatta Auréliót. A bolond szerepét játszó, és valószínűleg nem is teljesen százas, ám a társainál jóval intelligensebb fiú a kedden este farkával helikopterező villalakó egyik leggyengébb pontját használta ki, és egy pókot vitt be a villába. Az alábbi videó csupán egy kis ízelítő abból a műsorból, amit Aurelio csapott. Sírt, zokogott, ordított - nem hittünk a szemünknek.

Később Simon büntetést kapott (már ha büntetés egyáltalán, hogy egy éjszakát egyedül tölthetett), és a nyugiszobában száműzték, hogy miért, arról itt írtunk.

Aurelio - miután túltette magát a pókmajrén - a friss beköltöző gyors értékelésébe fogott: "Dorka okos lány, vagyis nem az, hogy okos, de nem úgy jött be, mint tegnap a Józsi. Jól néz ki, tíz pontból nyolcas, mondjuk sminkben, igaz sminkben ki nem néz ki jól. Ha nem jön nála szimpatikusabb lány, akkor ő lesz itt a csajom". Később kiderült, hogy annyira mégsem okos, hogy megmondja, mi Svédország fővárosa, de valóban, társai mellett egyenlőre szellemóriásnak tűnik.

Szerdán este egy fiú, helyesebben egy 40-es férfi, Laci költözött be a villába. Ha jól emlékszünk, ilyen idős játékos egy szériában sem szerepelt, mi pedig tényleg nem tudjuk elképzelni, hogy egy középkorú ember mit vár a villaléttől. Főleg, hogy bemutatkozásából megtudhattuk, rémesen idegesítik az ostoba emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.