Szex a Villában! Anikó kielégítette Szandikát

szex leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírta tovább szex nélkül a ValóVilág plasztikcicája - Anikó segített rajta.

Szandika és Anikó, mint két igazi kebelbarátnő, mindent megbeszélnek egymással és egy ágyban is alszanak. A lányok most egymásnak estek, és Anikó a takaró alatt a csúcsra juttatta barátnőjét.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Szandika már többször bizonyította, nincs ellenére a leszbikus szex, és Anikó is adott már nyelves puszit egykori villatársának, Zsófinak. Ezúttal önzetlen módon Anikó nyújtott segítő jobbot Szandikának - talán azért, mert a rosszkislány már többször kijelentette: frigidnek tartja magát, és nem sok sikerélménye volt eddig a szex terén. A lányok több mint fél órán keresztül játszadoztak egymással a takaró alatt, a kiszűrődött hangok és a beszélgetés egyértelmű bizonyíték arra, hogy Anikó kielégítette a plasztikcicát.

Fórum: Divat lett leszbikusnak lenni?



"Mi ez a terpesz?" - tette fel a kérdést Anikó Szandinak, amikor a lány rájött, hogy a szőke kebelcsoda akar valamit. "Gyere, rávezetlek!"- mondta Szandika, és Anikó kezét a saját lába közé dugta. A villa rossz­kislánya nem ellenkezett, és szívesen szerzett örömet kezével barátnőjének, miközben mulatságosnak találta, hogy Szandika egyre szaporábban veszi a levegőt. "Ne hagyd abba! Mindig rossz­kor szólalsz meg!" - csitította Anikót, aki végül megtette barátnőjének, amit kért.


"Szandi nem árul zsákbamacskát, pontosan ismerem a hozzáállását a szexhez. Ahogy azt már a villában is bizonyította, nincsenek ellenére a leszbikus kalandok, de komoly kapcsolatba egy másik nővel soha nem menne bele. Talán sokan megvetik emiatt, pedig Szandi csak mer élni, és megtesz olyan dolgokat, amelyekre valószínűleg az emberek többsége is vágyna, csak fél attól, hogy mit gondolnak majd róla. Szandi viszont nem ilyen - mondta a Blikknek a szilikoncica barátnője.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Éva hatalmasat koppant!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-valovilag4-szandika-gyulolkodik-alekosz-pedig-ejtette-evat-aki-hatalmasat-koppant.htmlVV4: Szandikát irritálja Alekosz jelenlétehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-vv4-szandikat-irritalja-alekosz-jelenlete.htmlRátámadtak Michael Douglas nejére!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110228-paparazzo-tamadta-meg-catherine-zetajones-szinesznot.htmlÉlő adásban borult ki az énekesnő!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110225-elo-adasban-borult-ki-jennifer-lopez.htmlA meztelenkedő Olivia Wilde lesz az új Lara Croft?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110224-a-meztelenkedo-olivia-wilde-lesz-az-uj-lara-croft.htmlEdd magad egészségesre! - Top 4 vegetáriánus étteremhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110224-edd-magad-egeszsegesre-top-4-vegetarianus-etterem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.