Anne Hathaway színésznő film filmművészet áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Hathaway-t a hajvágás jobban megviselte, mint a koplalás A nyomorultak női főszerepe miatt.

Drasztikus diétát vállalt, és levágatta a haját. Utóbbit utálta jobban.

Forrás: www.lesmis.com
Forrás: www.lesmis.com


"Fizikailag is át kellett alakulnom, hogy hitelesen játszhassam a haldokló Fantine-t - meséli a színésznő. "Hetekig alig ettem valamit, ami a páromat is megviselte, mert a koplalás miatt gyakran voltam vele ingerült. Mégis ez volt az egyszerűbb része a dolognak, mert egy nő manapság ugyebár folyton diétázik, szóval nem volt benne semmi különös. De a hajnyírás! Az brutális volt, mert olyan végleges dolog: az egyik pillanatban még szép hosszú hajad van, aztán egyszercsak nyissz, és már nincs is. A látványát is nehezen szoktam meg, és fura volt, hogy sokáig a megszokott mozdulattal hátra akartam simítani a hajamat, de csak a levegőbe kaptam bele. Szóval nagyon fájt, de ezt kívánta meg a szerep: olyan áldozat volt, amelyet meg kellett hoznom a hitelesség érdekében" - tette hozzá a színésznő.

Les Misérables - hazai bemutató: 2012. december 27.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!




Majszolj sült gesztenyét! - Decemberi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20121201-decemberi-programajanlo-adventi-vasar-koncert-kiallitas-szindarab-ruhavasar-es-gesztenyesutes.htmlStone esett ki az X-Faktorból!http://www.life.hu/szorakozz/20121201-stone-tavozott-az-xfaktorbol-a-mentorok-szavazatai-alapjan-szabo-daviddal.htmlAz angyal, aki elcsavarja a pasik fejéthttp://www.life.hu/szorakozz/20121201-alessanddra-ambrosio-modell-fehernemuben-fotozkodik-a-tengerparton.htmlKegyetlenség és szakítás - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20121130-heti-bulvarkoktel-vv-beci-eskuvoje-szuzen-nosult-meg-joshi-bharat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.