színésznő szülő színész sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reflektorfényben élő sztárok élete sem mindig irigylésre méltó, különösen akkor, ha a szülők nem a csemete érdekeit képviselik, és ezzel elveszítik gyermekeik bizalmát. Mi most összegyűjtöttük azokat a sztárszülőket, akik arra használták fel a média erejét és hatalmát, hogy kiteregessék a családi szennyest.  

"Anyám egy anorexiás és láncdohányos állatgyilkos" - Frances Bean Cobain

A néhai Kurt Cobain lánya és Courtney Love már több éve elhidegültek egymástól, és viharos kapcsolatuknak a közvélemény is állandó szemtanúja. A 19 éves Frances Bean Cobain korlátozó végzést nyújtott be horrorisztikus magatartásáról hírhedt anyja ellen. Eskü alatt vallotta, hogy az énekesnő kábítószerezik, szándékosan gerjeszti a feszültséget barátja és közte, és azzal is megvádolta az anyját, hogy kaotikus viselkedése okozta a házikedvencek halálát. Amikor kiszivárgott a titkos családi viszály, a The Hole énekesnője azt tervezte, hogy beperli az újságokat, mert szerinte elítélendő, ha valaki beleavatkozik az ilyen jellegű magánügyekbe. Egy évvel ezelőtt Courtney a Twitteren posztolta, hogy a Foo Fighters énekese - aki mellesleg Kurt Cobain legjobb barátja volt - elcsábította Francest. A sikeres modell számára azért is voltak roppant kínosak a hamis vádak, mert monogám párkapcsolatban él zenész vőlegényével, akit Courtney szerint csak lánya pénze érdekli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahol az unoka érkezése simította el a dolgokat - Beyoncé és Mathew Knowles

A sztárvilág csak úgy hemzseg a pikáns családi afféroktól. 2010-ben nyilvánosságra került, hogy Beyoncé apja titkos szerelmi viszonyt folytatott egy másik nővel, akitől gyermeke is született. A történtek megviselték a szupersztárt, és attól félt, hogy a szaftos botrány tönkreteheti további karrierjét. Mindenki azt hitte, hogy a zajos csetepaté után megnyugodnak a kedélyek, de a családi drámasorozat itt nem ért véget. A zeneiparban tevékenykedő Mathew Knowles kezdetektől fogva menedzselte lányát, és az r&b díva szigorú apjának köszönhetően vált a világ egyik legtöbb albumot eladó énekesévé. 2011-ben Beyoncé üzleti partnerei azzal vádolták a menedzsert, hogy az énekesnő 2011-es világ körüli turnéja alatt jogtalan összegeket utalt ki magának. Míg Mathew mindent tagadott, addig a popsztár ügyvédei szigorú pénzügyi ellenőrzést végeztek, és a vádak igaznak bizonyultak. Az átvilágítást követően az énekesnő megszakította üzleti kapcsolatát az apjával, amiről mindketten azt állították, hogy kölcsönös megállapodás volt, és ettől függetlenül ugyanúgy szeretik egymást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Anyára vágytam, nem zsarnokra!" - Aaron Carter

A hírnév és a siker sok pénzt hozhat a konyhára, de fájdalmat is okozhat - Aaron és Jane esetéhez hasonlóan pedig képes szétszakítani egy családot. Amikor az egykori Disney-csillag szülei fiatalok voltak, igen szerény körülmények között éltek, de Aaron sztársága a jólét és a kényelem világába repítette őket, és hatalmas birtokot vásároltak Floridában. A menedzser mama azt nyilatkozta, hogy egész életét feláldozta a gyermekei kedvéért, ami talán igaz, de főnökösködő magatartása és maximalizmusa megkeserítette Aaron és Nick életét. 2003-ban a szülők elváltak, és a fiatalabb Carter fiú egy napon úgy döntött, hogy meglátogatja édesapját, akivel már hosszú hónapok óta nem beszéltek. Bob Carter megmutatta a fiának azokat a dokumentumokat, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy Jane rengeteg pénzzel tartozik neki. Aaron gyanúja beigazolódott, végül feljelentette az anyját, amiért több százezer dollárt nyúlt le bankszámlájáról az ő engedélye nélkül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Az életem kilencvenkilenc százalékában hazudtak nekem" - Eminem

Hatalmas port kavart, amikor kiderült, hogy a híres rapper anyja rágalomra hivatkozva 10 millió dollárra perelte be a fiát. Az ominózus botrány Eminem 1999-es "My Name" című slágere miatt pattant ki, aminek refrénjében ezek a mondatok szerepelnek: "Az életem kilencvenkilenc százalékában hazudtak nekem. Csak most jöttem rá, hogy az anyám még a kábítószerek terén is lekörözött engem. Megmondtam neki, ha híres rapper leszek, róla nevezem el a drogozásról szóló lemezemet." Eminem 2008-ban adta ki önéletrajzi könyvét, melyben mesél küzdelméről a kábítószerekkel, a depresszióval és a szegénységgel, és válaszul még ugyanebben az évben Debbie Nelson is megírta emlékiratait "My Son Marshall, My Son Eminem" címmel. A világsztár nem akart anyja adósa maradni, ezért hamarosan megjelentette újabb kemény hangvételű dalát, a "My Mom"-ot, és számtalanszor viccelődött nyilvánosan is az anyagyilkossággal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szülő-gyermek elhidegülés sötét foltja - Jennifer Aniston

Az elmúlt években számos "mindent kibeszélünk" típusú könyv jelent meg Hollywood legnagyobb csillagairól, és az alanyok között olyan sztárok voltak, mint Madonna, Angelina Jolie vagy Oprah Winfrey. Tucatnyi filmszerep, szívdöglesztő férfiak és 110 millió dolláros vagyon - úgy tűnik, a 44 éves szexi színésznő mindent elért, amiről álmodott, de egy őszinte interjúban elárulta, hogy anyjának köszönheti a legnehezebb éveit. Jen akkoriban már 3 éve nem beszélt Nancyvel, aki annyira szenvedett a fájdalomtól, a bűntudattól és a szégyentől, hogy úgy döntött, kinyitja Pandora szelencéjét. A családi titkokat leleplező könyv 1999-ben jelent meg "From Mother and Daughter to Friends" címmel, három évvel az után, hogy Nancy kitálalt egy interjúban. A memoár újabb 5 éves szakadást eredményezett az anya-lánya kapcsolatban, és a filmcsillag sírva mondta, soha nem bocsátja meg neki, hogy elárulta. Azóta kibékültek, és Aniston anyja meghívást kapott lánya közelgő esküvőjére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.