Rubint Rékának nagyon fontos a karácsonyi időszak

karácsony Rubint Réka ünnepi szett gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyermekes édesanya gőzerővel készül az ünnepekre. Tervei szerint a karácsony előtti napokban csak a családjára koncentrál majd, hogy minden tökéletes legyen az év utolsó napjain. Rékával az ünnepi trendekről és teendőkről beszélgettünk. 

Hogyan telik nálatok a szenteste?

Az egész december hónapot egy misztikus álomvilág veszi körbe. Zalán még hisz a Jézuskában, így számára még nagy várakozásokkal telik ez az időszak. A szenteste napja számunkra mindig a családról szól. December közepe után alig vállaltam munkát, hogy minél több idő legyen a felkészülésre. Karácsonykor én főzök, hiszen azt mindig is szerettem. Persze az edzés sem maradhat el: amíg fő az étel, addig jöhet egy kis futás.

Rubint Rékának nagyon fontos a karácsonyi időszak Forrás: Instagram/Rubint Réka

Van olyan karácsonyi trend, amit követtek?

Szenteste szépen felöltözünk, emellett akkor is megadjuk a módját, ha látogatóba megyünk a rokonokhoz. Ebben az időszakban mi is ünnepi díszbe „borulunk”.

Milyen sminket teszel fel karácsonykor?

Természetesen ilyenkor is viselek egy alapsminket.

Legtöbbször magamnak készítem el a dolgokat, de külön az ünnep miatt nem megyek el kozmetikushoz.

Inkább otthon elkészülök, ezzel is több időt töltök a családdal.

Réka karácsonykor is csinosan öltözik, de otthon készülődik, hogy több időt tölthessen a családdal Forrás: Rubint Réka

Gyermekkorodban mi volt a szokás? Ki kellett öltözni az ünnepi vacsora előtt?

Nem volt jellemző. Nálunk viszont más a helyzet. Szenteste szólni szoktam nekik, hogy nemsokára vacsora lesz, ők pedig kiválasztják a saját kis szettjüket.

Ki mit szokott viselni?

Norbika olyan, mint az édesapja, hiszen minden jeles eseménykor inget vesz fel.

Zalán az ing és zakó kombinációt szereti, ő rettentően szeret pasisan öltözködni.

A nyakkendőt például úgy hívja, hogy sál, szóval, ha elegáns szettet kell felvennie, akkor ez elengedhetetlen kellék. A Lara pedig egy igen kiforrott személyiségű tinédzser, akinek nagyon jó ízlése van. Számtalanszor segít nekem, ha egy rendezvény előtt ruhát kell választanom.

Rékáék karácsonykor nagyon szeretik az arany és bézs árnyalatokat Forrás: Instagram/Rubint Réka

Milyen színek szoktak dominálni az ünnepek alatt?

Nagyon szeretjük például az arany, a bézs és a bordós árnyalatokat. Tavaly például teljesen fehér karácsonyfánk volt. Nem igazán preferálom az összekevert színeket, inkább a letisztult dolgokat kedvelem. Idén az arany lesz a hangsúlyosabb, annak is a sötétebb változata, az óarany. Nálunk biztosan nem lesz rózsaszín vagy lila dísz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.