Így tartja fiatalon a bőrét Zimány Linda: meglepő szépségtippek!

Forrás: Instagram/Linda Zimany -
karácsony fotó krém szépségtanács Zimány Linda ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori glammodell igyekszik mindennap odafigyelni a szépségápolásra, hiszen a téli időszak igencsak megviseli a bőrét. Erről és a karácsonyi készülődésről faggattuk Lindát. 

Van olyan ruha, amit minden évben felveszel karácsonykor?

Van egy tradícióm immáron 10 éve. Minden évben egy különleges karácsonyi ruhában készítek fotót a karácsonyfa előtt, illetve mindig van karácsonyi pizsamám, amelyben csak ilyenkor alszom.

Linda minden karácsonykor egy különleges pizsamában bújik ágyba Forrás: Instagram/Linda Zimany

Milyen szépségápolási trükköt vetsz be a téli hónapokban?

Borzasztóan könnyen szárad a bőröm a téli hónapokban, ezért próbálok jobban odafigyelni a hidratálásra.

Főleg a kezem és kézfejem, így éjszakára is gondosan bekenem, illetve naponta többször is.

Emellett próbálok odafigyelni, hogy ne legyek lusta kesztyűt hordani a hidegben, ha csak egy perce megyek is az utcára, mert a hideg ezen a helyzeten csak ront.

És az arcoddal mi a helyzet?

Az arcbőröm elég érzékeny, ezért próbálok olyan krémeket használni nappal, amelyek inkább vizes bázisú hidratálást adnak, és nem nehezítik el a bőrt. Amit sokan elfelejtenek télen - többek között én is ilyen voltam régebben -, az a napfény káros sugaraitól való védelem, ezért mindig odafigyelek, hogy a nappali krémemben legyen napvédő faktor is.

Zimány Linda télen is nagyon odafigyel az arcbőrére Forrás: Instagram/Linda Zimany

Másik titkom a D-vitamin, amelyet mindennap szedek,

hiszen nemcsak az immunrendszer működését segíti, hanem pótolja a nap hiányából adódó D-vitamint a szervezetben, és segít a bőr, a csontozat és az izmok regenerálódását is.

Mi a szokás a családban? Az ünnepi asztalnál ki kell öltözni?

Szeretünk felöltözni karácsonykor és szenteste az ünnepi asztalnál is. Apukám öltönyben, mi lányok pedig csinos ruhában szoktunk lenni. Mindig így készül a családi fotó is.

Milyen színek dominálnak karácsonykor?

Elég homogén az öltözködésem, hiszen köztudottan imádom a feketét. Ezzel nem nagyon lehet mellényúlni szenteste. Bár tavaly pont fehérben voltam!

Tavaly karácsonykor Linda egy gyönyörű fehér ruhát választott Forrás: Instagram/Linda Zimany

Szeretem a piros rúzsokat télen is, inkább az érettebb és picit sötétebb, komolyabb árnyalatokat.

Nem döntöttem még el, hogy szenteste lesz-e piros rúzs, de benne van a pakliban, majd az adott pillanatban lévő hangulatomtól függ.

És a karácsonyfán?

A fa idén fehér lesz egy pici óarannyal Nagykanizsán a szüleimnél, nálunk pedig ezüst.

Idén Linda ezüst gömbökkel díszítette fel a karácsonyfáját Forrás: Instagram/Linda Zimany

Szoktál sminkelni karácsonykor?

Bár sokan kedvelik a smink nélküli képeket a közösségi oldalakon, én imádok sminkelni az ünnepi ruhához. A kiöltözéshez hozzátartozik a smink. Ha piros szájat választok, akkor igyekszem általában egy natúrabb szemsminket feltenni, ha pedig erősebbet, akkor natúrabb szájat választok. Ez az örök szabály nálam bevált, és jól működik. A fekete ruhához pedig mindegyik verzió csinos lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.