Steven Tyler bevallotta: "Drogos vagyok és alkoholista"

Aerosmith elvonókúra zsűri Steven Tyler American Idol alkoholista drogfüggő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aerosmith zenekar nagyszájú énekesének elvonóra kellett mennie, hogy egy amerikai tehetségkutató műsorban zsűrizhessen.

Amerikában csodálkoztak, hogy az Aerosmith frontembere beült az ottani Megasztár, az American Idol zsűrijébe, de az igazi meglepetés még hátra volt - értesült a Blikk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nem ők kértek fel, én tettem meg az első lépést, hogy zsűritag lehessek" - nyilatkozta Steven Tyler. "Tavaly ilyenkor szóltam az ügynökömnek, hogy ehhez lenne kedvem, és intézkedni kezdett. Ősszel írtam alá a szerződést, és utána bevonultam a klinikára, hogy a műsorra rendben legyek" - tette hozzá Tyler, aki évtizedek óta harcol a szenvedélybetegségeivel. "Igen, a hetvenes évek óta drogos vagyok és alkoholista" - erősítette meg az énekes az erre irányuló riporteri kérdést.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.