Sienna Miller Alfie Jude Law szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jude Law és Sienna Miller végleg szakítottak - jelentette be a színész szóvivője.

Volt ebben a kapcsolatban minden, ami csak lehetséges. Elsöprő szerelem, hangos veszekedések, megcsalás, számtalan újrakezdés, romantikus leánykérés, ígérgetés - sokan a pár szerelmét Liz Taylor és Richard Burtonéhez hasonlították. Most azonban úgy tűnik, ismét vége szakad a 2000-es évek egyik legelsöprőbb románcának: Jude Law és Sienna Miller szerelmének.

Játék: Írd meg nekünk egy Valentin-napod történetét, és nyerj!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár 2004-ben az Alfie című film forgatásán szeretett egymásba, karácsonykor pedig már eljegyzésről suttogott a világ. A színésznek azonban nem volt elég fiatal kedvese, és félrelépett gyermekei dadájával. Később hiába szánta-bánta tettét, Sienna már hajthatatlan volt. Ekkor indult meg a pár évődése, de 2009 végén már ismét együtt voltak. Kéz a kézben jelentek meg a rendezvényeken, Jude luxusnyaralásokkal halmozta el kedvesét, és úgy tűnt, végre beismerik: egymás mellett a helyük. Most azonban talán végérvényesen vége van a románcnak - bár náluk ezt sosem lehet tudni...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.