A futballherceg és neje is hivatalos volt Vilmos herceg esküvőjére

esküvő David Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen David és Victoria Beckham is hivatalos volt Katalin és Vilmos menyegzőjére - és az sem meglepő, hogy ismét szupertrendin festett a híres pár.

David Ralph Lauren öltönyt viselt, neje pedig egy saját tervezésű, sötétkék ruhában és kalapban érkezett a nagy eseményre. Az állapotos Victoria nem rettent meg a hatalmas sarkaktól sem - Christian Louboutin platformcipőben tipegett férje után. Nem vitás, hogy a kismama igen csinosan festett, de egy kedves mosoly azért nem ártott volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nézd meg képgalériánkat Kate és Vilmos esküvőjéről! Katt ide!


Íme, a régen várt hitvesi csókhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110428-legobol-keszult-a-kiralyi-csalad.htmlJessica Alba, a szülinapos kismamahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110427-jessica-alba-szulinapja.htmlNadal megküzdött a győzelemérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110426-rafael-nadal-nyerte-a-barcelona-opent.html25 éve történt a csernobili katasztrófahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110422-huszonot-eve-tortent-a-csernobili-katasztrofa.htmlÍme, a hercegi pizza!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110422-pizza-kate-es-vilmos-diszitessel.htmlA legszexibb konyhatündérhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110422-gwyneth-paltrow-szakacskonyve.htmlSusan Boyle kettős életehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110419-susan-boyle-viaszbabu-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.