Charlie Sheen válás gyermektartási díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Charlie Sheen és Brooke Mueller már 2009 óta külön élnek, csak a napokban mondták ki a válásukat.

Hétfőn, a Los Angeles-i bíróságon hivatalosan is bejelentették a pár válását. A Két pasi meg egy kicsi sztárja 55 ezer dollárt, azaz körülbelül tízmillió forintos gyerektartást fizet majd egykori feleségének - havonta! Azt is meghatározták a bíróságon, hogy a színész semmilyen körülmények között nem fizethet kevesebb gyerektartást, mint a korábbi feleségének, Denise Richardsnak közös gyermekeikért, Samért és Loláért.

AFP
AFP

Mueller sem járt rosszul a válással. Bár házassága alatt el kellett viselnie férje alkohol- és drogproblémáit, valamint a temérdek nőügyet, most őt is kárpótolták: kis híján egymillió dollár üti a markát, valamint egy Mercedes és egy 1,2 millió dolláros részesedés a családi házból, amit Sheen tart meg. A volt feleség azért is kap ennyit, mert annak idején közösen adták el a gyermekekről készült képeket, így ebből is jár pénz - nem is kevés - Brooke Muellernek. Az egykori házaspárnak megosztott gyermekfelügyelete lesz a közel kétéves ikrek felett, de általában édesanyjukkal lesznek - Sheen egy hónapban három hétvégét tölthet majd a kicsikkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.