börtönbüntetés szabadulás Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hajnalban, fülig érő mosollyal az arcán hagyta el a börtönt Stohl András színész, akit tavaly ősszel ítéltek tíz hónap börtönre, mert ittasan okozott közúti balesetet. Stohl mindenkinek jó reggelt kívánt, de a kérdésekre csak azt mondogatta a várakozó riportereknek, hogy engedjék haza a családjához.

Stohlt párja, Ancsika várta a börtön előtt, így neki járt az első ölelés, de a gyerekek is lázasan készültek apjuk hazaérkezésére. Rebeka és Luca már előző nap édesapjuk házában tüsténkedtek és a legkisebb lánynak, Franciskának sem kellett óvodába mennie. A család mellett készenlétben állt egy pszichológus is, ha András nem birkózna meg a rátörő érzelmekkel - írja a Blikk. A színészt hat biztonsági ember várta a háza előtt. Azért rendelték őket oda hajnali 5-re, hogy Stohl és felesége akadálytalanul megközelíthessék az otthonukat.

Stohl szabadult: Megbűnhődte bűneit?







http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ecqtNxj9EBtHbpNw

Stohl András kocsijával 2010. május 8-án hajnalban összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A baleset után a színész elhagyta a helyszínt, ezért a rendőrök előállították. Stohl András alkoholt és kokaint is fogyasztott a balesete előtt.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Még több fotóért kattints a képre!


Forrás: Origo

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.