műsorvezető párkapcsolat válás Nánási Pál Ördög Nóra televíziózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nóra először beszélt a válásáról.

"Mindketten túlléptünk a házasságunkon, most már nyugodtan, konfliktusok nélkül tudunk együtt dolgozni" - vallotta Ördög Nóra, aki a DTK Show-ban beszélt arról is, hogyan éli meg, hogy a most induló Csillag születikben első férje, Rubin Kristóf lesz a főnöke.

Szólj bele! Házasság előtt a szex...?



Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Még több kép Nóriról! Kattints a képre!

A csinos műsorvezető elmondta azt is, hogyan kezdett el tudatosan azon dolgozni, hogy ne szippantsa be teljesen a munkamánia. Saját bevallása szerint már olyan volt, mint egy versenyló, csak a munkára tudott koncentrálni, ezért döntött úgy, hogy kicsit visszavesz a tempóból. "Megtanultam végre, hogy fontos a tévén kívüli világ. Először veszek részt úgy egy produkcióban, hogy 'csak' műsorvezető vagyok, szerkesztő már nem."

Nóri döntésében nem játszott szerepet az, hogy válásuk óta először dolgozik újra közösen volt férjével, Rubin Kristóffal. Lezárta a múltat, és komolyan úgy gondolja, hogy semmilyen problémát nem jelent majd számára a közös munka. Nánási Pállal való találkozása azonban igazi "első látásra szerelem volt" - ismerte el a műsorvezető. A népszerű fotós szinte megszállottan fényképezi Nórit, és nem csak a lapok számára.

Átalakítunk! Ilyen egy igazi francia hölgy! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.