Szurdi Miklós válás Xantus Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két évtized együtt töltött idő után már biztos, hogy külön utakon folytatja tovább életét Xantus Barbara és a nála tizenhét évvel idősebb Szurdi Miklós.




RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"Igaz, hogy külön élünk egymástól. És az is, hogy folyamatban van a válás. Továbbra is áruljuk a házat. Azt tervezzük, ha elkel, akkor veszünk belőle két lakást. Egyet Mikinek, egyet pedig majd nekem. Olyanokat, hogy mind a kettőben otthon érezhessék magukat a gyerekek" - mondta egy hatalmas sóhaj kíséretében Xantus Barbara a Blikknek.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!



"Nekem és Miklósnak is a gyerekek boldogsága a legfontosabb. Panna és Balázs is elfogadta, hogy külön mentünk, mert látják, semmi sem változott, és továbbra is ugyanúgy szeretjük őket. Úgy oldottuk meg, hogy egy hetet nálam, egy hetet pedig az édesapjuknál töltenek. Mikivel külön élünk, de mint embert továbbra is nagyon szeretjük egymást. És ez amíg világ a világ, szerintem így is marad. Ha nyernék a lottón, akkor valóra váltanám az álmát. Megrendeztetném vele az Anna és Borbála című művét, amit az anyukájáról és a tejtestvéréről írt. A másik vágyam ugyanaz, mint neki: az, hogy a gyerekeinknek soha ne kelljen nemet mondani!" - tette hozzá Barbara.

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.