Eljegyezték végre a Jóbarátok sztárját

Brad Pitt színésznő házasság eljegyzés párkapcsolat Jóbarátok Justin Theroux Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az egész világ Brad Pitt és Angelina Jolie lagzijára vár, addig Justin Theroux szépen csöndben eljegyezte Jennifer Anistont.

A számtalan sikertelen párkapcsolata és a válása után úgy tűnik, Jennifer Aniston révbe ér. A napokban ugyanis eljegyezte őt kedvese, Justin Theroux. A pár tizennyolc hónapja van együtt, így a legutóbbi hófordulón, múlt pénteken a férfi feltette a nagy kérdést a szőke világsztárnak.

AFP
AFP

A pár a Wanderlust című film forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, azóta pedig Jennifer lényegesen kevesebbet dolgozik, hogy többet lehessen szerelmével. Sokat utaznak világszerte, júniusban például a mesés Capri szigetén nyaraltak, de napokat töltöttek el Párizsban és Rómában is a nyár elején.

Justin először fog házasodni, Jennifernek ez már a második házassága lesz. Jennifer 2000-2005-ig volt Brad Pitt felesége, és Angelina Jolie-val kiegészülve az övék minden idők egyik legismertebb hollywoodi "szerelmi háromszöge".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.