Máig nem dolgozta fel a családi tragédiát az X-Faktor sztárja

nagymama halál Muri Enikő család tragédia énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró egykori mentoráltja, Muri Enikő dalban búcsúzik szeretett nagymamájától, akinek elvesztését a mai napig nehezen tudja feldolgozni.

"A műsor alatt veszítettem el a nagymamámat, akitől nem tudtam elbúcsúzni. Ez a fájdalmas, szívbe markoló érzés a mai napig kísért, és még mindig nem tudom felfogni, hogy már nincs köztünk" - kezdte a szomorú történetet Enikő.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Megpróbáltam írni egy búcsúdalt az új albumomra, azonban nem ment úgy a munka, ahogy elképzeltem, mivel rám törtek az emlékek és mindig sírásban törtem ki. Kénytelen voltam segítséget kérni, hogy megszülethessen a dal. Végül az első lemezemen közreműködő dalszövegírók siettek a segítségemre, és a belőlem feltörő, szívemből jövő gondolatokat felhasználva végül egy csodálatos szöveget írtak" - árulta el a Life.hu-nak az egykori x-faktoros.

"Az új albumom egy az egyben rólam, az életemről szól. Olyan titkokat osztok meg a rajongóimmal, amiket személyesen nem mernék elmondani senkinek. Dalban viszont sokkal természetesebb és könnyebb beszélni az érzésekről, megosztani ezeket másokkal. Nagyon színes lett a paletta, a szomorútól a vidám dalokig minden megtalálható, és stílusra sem lehet bekategorizálni" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.