Óriási vita a stúdióban - Durván egymásnak estek a sztárok a műsor felvételén

Zámbó Jimmy özvegy halott emlék Lagzi Lajcsi botrány Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évtizedes barátságnak vethet véget az a botrány, amelyet Lagzi Lajcsi kijelentései robbantottak ki. Fásy Ádám szerint ugyanis Lajcsi meggyalázta Jimmy emlékét és kibeszélte közös barátjukat. Mindkét sztár Jimmy barátjának mondja magát, de a Life.hu megtudta, hogy valójában ki volt a targikusan elhunyt énekes igaz barátja.

"Meggyaláztál egy halott embert!" - fakadt ki Fásy Ádám a Frizbi felvételén azokra a kijelentésekre reagálva, amelyeket Lagzi Lajcsi mondott el múlt héten Zámbó Jimmyvel kapcsolatosan. Lajcsi azt állította, hogy a 12 éve elhunyt énekes Gregor Bernadettbe olyan szerelmes volt, hogy el akarta hagyni miatta a feleségét, és végül az érzései miatt lett öngyilkos azon a januári hajnalon.

Fotó: Muzsika Tv, MTI/H. Szabó Sándor
Fotó: Muzsika Tv, MTI/H. Szabó Sándor

Fásy Ádám szerint azonban ezen kijelentések hamisak és értetlenül áll Lajcsi viselkedése láttán. "Nincs itt Jimmy, hogy megvédje magát. De nem értem, hogy ha a barátja voltál, miért mondasz 12 évvel a halála után ilyeneket. Még ha tudnék is Jimmyről titkokat, nem mondanám el. Ez gerinctelenség" - tette hozzá Fásy Ádám.

Lajcsi állításai nemcsak Fásy Ádám, hanem Jimmy családjának érzéseit is felkavarták. "A fiaimat és engem is bántanak Lajcsi kijelentései. Azt hittük, hogy maga a férjem barátja volt, de most egyértelműen kiderült, hogy ellenség" - mondta szenvedélyesen Jimmy özvegye, Edit asszony, akit különösen bánt, hogy Lajcsi azt állította, az énekes folyton magánál hordta a fegyverét. "Hogy mondhat ilyet? Három gyereket neveltünk. Nem gondolhatja, hogy ilyen felelőtlen volt, hogy egy fegyverrel állandóan veszélyeztesse őket!"

Annak ellenére, hogy Lajcsi az özvegy és a család bocsánatát kérte, félő, hogy ez a feszültség örökre elrontotta az évtizedes barátságot. "Az utolsó éveiben én intéztem Jimmy hivatalos ügyeit, pontosan tudom, hogy Ádámot tartotta barátjának, aki tartja magát a mondáshoz: halottról jót vagy semmit. Lajcsival csak párszor találkozott Jimmy" - árulta el a Life.hu-nak Schmuck Andor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.