30 év után válik a sztárpár - Már nem viseli jegygyűrűjét Danny DeVito felesége

jegygyűrű feleség Danny De Vito válás megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egészen egy nappal azután, hogy bejelentették a válást, Danny DeVito felesége, Rhea Perlman már a jegygyűrűje nélkül jelent meg Los Angelesben.

Szemmel láthatóan nem viseli meg különösebben Danny DeVito feleségét, hogy 30 év után véget ér a házassága. Rhea Perlman nem egészen 24 órával a válás bejelentése után már jegygyűrűje nélkül, könnyed öltözetben sétált Los Angeles utcáin és még rá is mosolygott az őt fotózó paparazzókra. Talán azért sem csoda, hogy Rhea ilyen jól kezeli a változást, hiszen ő maga döntött úgy, hogy elválik 67 éves színész-producer férjétől. Házasságuk már évek óta válságban volt, mert DeVito régóta rendszeresen félrelépett. "Danny egy gazdag, befolyásos hollywoodi figura, így aztán sok csinosabbnál csinosabb lány kereste a kegyeit, és ő nagyon gyakran ki is használta a helyzetét és a kínálkozó alkalmakat" - árulta el egy a párhoz közel álló forrás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy a feleség sok évig szemet hunyt ura kalandjai fölött, de mostanra belefáradt a helyzetbe. A pár hétfőn jelentette be, hogy 30 év után elválnak útjaik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.