Brutálisan összeverekedtek Halle Berry pasijai

dulakodás brutális kegyetlenség Gabriel Aubry verekedés törés Halle Berry Olivier Martinez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan összeverekedett Halle Berry volt és jelenlegi pasija csütörtök reggel, hálaadás napján. A dulakodó férfiak mindketten törésekkel kerültek az eset után kórházba. A verekedést a színésznő exkedvese, Gabriel Aubry modell kezdte, akit letartóztattak és eltiltottak Halle otthonától.

Nyolcévesen molesztált az egyik családtagom - Olvasd el a vallomást a blogon!



Brutálisan összeverekedett Halle Berry exkedvese, Gabriel Aubry, modell és jegyese, Olivier Martinez. A dulakodás akkor kezdődött, amikor Gabriel hálaadás napján épp láthatásról hozta vissza Halle otthonába közös gyermeküket, Nahlát. Ekkor Olivier odalépett hozzá, és - a jeles ünnep alkalmából - megpróbált kibékülni a modellel. "Lépjünk tovább, felejtsük el a múltat" - mondta. Ám a színész békülési szándéka nem vezetett jóra, mert Aubry azonnal megütötte, majd dulakodni kezdtek. A brutális verekedésből végül Aubry került ki rosszabb állapotban, ő ugyanis bordatörést szenvedett, míg Olivier-nek a karja tört el. Mindketten kórházba kerültek, majd a verekedést kezdeményező Aubryt letartóztatták, ráadásul eltiltották Halle otthonától, így 100 yardnál (kb. 1 kilométer) közelebb nem mehet exkedvesének házához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlPadlóra került a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olah-ibolya-a-megasztar-egykori-versenyzoje-padlora-kerult.htmlKiborult a Voice Mestere - Sírva vonult ki a stúdióbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-mezo-misi-a-voice-mestere-kiborult-nem-birta-a-feszultseget.htmlKismárolná-e Somlóból a tehetséget Mező Misi?http://www.life.hu/legykepben/20121122-somlo-tamas-65-szuletesnapi-bulija-mezo-misi-smarolnae-a-voice.htmlEgészségét áldozta a rénszarvasokért a rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-harsanyi-levente-music-fm-musorvezetoje-jotekonysagi-hokimeccsen-vett-reszt-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.