Bereczki Zoltán sztárpár válás Szinetár Dóra fájdalom szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyíltan és fájdalmasan őszintén nyilatkozott válásáról Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a DTK Show felvételén - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Nagyot robbant Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán bejelentése a nyár végén, amikor közleményben tudatták, hogy elváltak útjaik a magánéletben. A pár azóta egy szót sem mondott a szakításról a nyilvánosság előtt, most azonban a DTK Show csütörtöki adásában megszólal az egykori álompár - tudta meg a Life.hu. Dóra és Zoli idén januárban már ült D. Tóth Kriszta fehér kanapéján: akkor éppen ezen a rájuk aggasztott, érezhetően számukra is kínos "álompár" szerepen viccelődtek. "Ha elválunk, akkor ez lesz az álompár álomválása?" - mondták akkor. Ezt a mondatot válásuk bejelentését követően számos lap felidézte. D. Tóth Kriszta, akit szívesen avatnak be bizalmukba a hírességek, a Life.hu-nak elmondta, hogy bár Dórát és Zolit érezhetően megviselte a szakítás, de két, egymást még mindig tisztelő és becsülő ember ült vele szemben. "Nyíltak voltak és néha fájdalmasan őszinték. Köntörfalazás nélkül beszéltek az anyagiakról és a 'duett-bizniszről' éppúgy, mint a házasságukba belépő harmadik személyről szóló pletykákról" - tette hozzá a népszerű riporter.

Forrás: DTK Show / facebook
Forrás: DTK Show / facebook

Dopeman meztelenül alázza Majkát - A cikkért kattints ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.