válás Meg Ryan szerelem Dennis Quaid szakítás kapcsolat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válik Dennis Quaid. Ez már a népszerű amerikai színész harmadik sikertelen házassága.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Ismét, immáron harmadszor is válik Dennis Quaid, amerikai színész. Felesége, Kimberly egyszer már múlt tavasszal is beadta a válókeresetet, de akkor még adtak egy utolsó esélyt a kapcsolatuknak és elutaztak egy romantikus vakációra, hátha sikerül rendezni a nézeteltéréseiket. Tették ezt részben azért is, mert 4 éves ikergyermekeiket szerették volna teljes családban felnevelni. Úgy tűnik azonban, hogy a köztük feszülő ellentétek kibékíthetetlenek, és most már végleg búcsút vesznek egymástól. Reméljük, hogy Quaid a negyedik házasságában - ha lesz ilyen - megtalálja végre a boldogságot, amit sem Meg Ryan, sem P. J. Soles, sem jelenlegi felesége, Kimberly oldalán nem talált meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP





Orrtúrás közben zavartuk meg Vastag Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20121130-orrturas-kozben-zavarta-meg-vastag-csabat-az-xfaktor-enekeset-a.htmlBörtönbe kerülhet a TV2 műsorvezetőjének férjehttp://www.life.hu/legykepben/20121201-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetojenek-ferjet-zaklatassal-es-lopassal-vadoljak.htmlFelkészült a munkanélküliségre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121201-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-felkeszult-a-munkanelkulisegre.htmlRózsa György segít a Bora Borán gyermekével fogságba esett magyar asszonynakhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-rozsa-gyorgy-magyar-musorvezeto-segit-a-fogsagba-esett-nonek.htmlFizikai erőszak és rekedt Henderson Dávid a Voice párbajánhttp://www.life.hu/legykepben/20121130-fizikai-eroszak-rekedt-henderson-david-es-fatima-sikere-a-voice.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.