borotválás kopasz énekesnő Jessie J The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia egy gyönyörű Kleopátra-frizurával lett szegényebb, a szegények pedig félmillió fonttal gazdagabbak.

Egy egész ország szeme láttára vált meg híres hajkoronájától Jessie J, a Nagy-Britanniában népszerű Price Tag együttes énekese - mellesleg Voice-felfedezett -, hogy ezzel is segítsen a szegényeknek. Az országban kétévente rendezi meg a Red Nose Day nevű jótékonysági médiaeseményt a Comic Relief szervezet, amelyet komikusok alapítottak huszonöt éve.

Forrás: Twitter/Jessie J
Forrás: Twitter/Jessie J

Jessie trükkje bejött: a hajnyírást milliók követték, a műsor pedig félmillió fontot hozott a konyhára, ezzel pedig összesen 75 milliót gyűjtött a szervezet. "Felszabadító érzés" - mondta Jessie a művelet után a műsorvezetőknek, folyamatosan kopasz fejét tapogatva; láthatóan el sem akarta hinni, mi történt. Azért persze nagyon örült, hogy ezzel is segíhet; mint mondta, olyan gesztust akart tenni, ami nemcsak egy napig tart, hanem hónapokig látszik az eredménye.

A rajongóknak persze valószínűleg még úgy is szomorú esemény volt a hajvágás, hogy a műsor fodrásza igyekezett vicces fazonok mentén megkopasztani az énekesnőt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Így néz ki hajjal a folyton kopasz sztárhttp://www.life.hu/szepulj/20130215-amber-rose-kopasz-amerikai-modell-igy-nez-ki-hosszu-hajjal.htmlA sors iróniája: csúnyán kopaszodni kezdett a sztárfodrászhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121214-james-brown-sztarfodrasz-felvallalta-a-hajbeulteteset.htmlWill Smith gyönyörű kamasz lánya kopasz letthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-will-smith-lanya-willow-smith-kopasz-lett-amit-megdobbenve-vettek.htmlNők kopaszon: hogyan lehet túlélni?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121108-hogyan-lehet-tulelni-nokent-a-kopaszsagot.htmlDurván megkopaszodott Naomi Campbell - Az egész világot sokkolták a fotók!http://www.life.hu/szepulj/haj/20120809-naomi-campbell-modell-kopasz-feje-nincsen-haj-a-homlokan-foto.htmlKopaszra vágatta haját a TV2 sztárja - Alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/legykepben/20120720-kopaszra-borotvaltatta-fejet-a-joban-rosszban-sztarja-janosi-david.htmlMajdnem kopaszra borotválta a fejét Charlize Theronhttp://www.life.hu/szepulj/20120612-mindenkit-megdobbentett-majdnem-kopaszra-borotvalta-a-fejet-charlize-theron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.