prostitúció Varga Zsolt börtön sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem menekülhet a börtön elől az egykori popsztár, aki ellen kerítés és vagyon elleni bűncselekmény miatt folyik eljárás.

Varga Zsoltra hónapokon át tartó telefonos lehallgatás után, tavaly április 11-én csaptak le a rendőrök.

Azóta előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást. A szabadulásra esélye sincs, hiszen ő maga is elismerte, hogy a kerítésben részt vett és most 17 nő vallott ellene, ami várhatóan jelentősen meghosszabbítja a tárgyalássorozatot. Ügyvédje szerint az egykori popsztár jóhiszeműen vett részt az üzletszerű kéjelgésben és nem volt tisztában azzal, hogy ezzel törvényt sért.

Forrás: Facebook/UFO együttes
Forrás: Facebook/UFO együttes

"Védencem soha nem volt olyan tagadásban, hogy vitatta volna, köze van az ügyhöz, de nem érti, miért vádolják vagyon elleni bűncselekménnyel. Zsolt nem volt tisztában azzal, hogy törvénybe ütközik, ha kapcsolatai révén másokat külföldi munkához segít, hiszen senkit sem kényszerített, de tudomásul vette, hogy ezért ítélkezni fognak felette" - mondta a Blikknek dr. Szigeti Szabolcs, a popsztár ügyvédje.

Amennyiben elítélik, Varga Zsolt akár 5-6 év letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.