Kozma Orsi császármetszés szülés énekesnő Kozma Orsolya sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszülettek Kozma Orsi énekesnő ikrei. A kicsik, Anna és Sára apás szüléssel jöttek a világra.

Az énekesnő áprilisban jelentette be, hogy gyermeket vár, ráadásul mindjárt kettőt.

Forrás: Open Communications Kft.
Forrás: Open Communications Kft.

A két kislányt a szülők nagy szeretettel várták, még köldökzsinórvért is levetettek, hogy ha életük során bármilyen betegségük adódna, nagyobb eséllyel gyógyulhassanak meg. Anna és Sára a napokban születtek meg. Császármetszéssel jöttek a világra, és az apukájuk is jelen volt a szülésnél. Az anyuka és a babák is jól vannak. "...igen, a hír igaz! Most már van még egy quartettem, egy életreszóló! :) Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!xxxx"- írta a legnagyobb közösségi oldalra az énekesnő.

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk a négyfősre gyarapodott családnak!

Nem vetkőztek a királynőkhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-timar-brigitta-szepsegkiralyno-es-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-nem-valtak-meg.htmlEgyütt fogy a két színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-farkashazi-reka-magyar-szineszno-es-abel-anita-magyar-szineszno-egyutt.htmlLemondta koncertjeit Solange Knowleshttp://www.life.hu/szorakozz/20130726-solange-knowles-amerikai-enekesno-beyonce-huga-lemondta-koncertjeit.htmlCory Monteithre emlékezik a Glee sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130726-chris-colfer-amerikai-szinesz-cory-monteith-amerikai-szineszre-a-glee.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.