vizes vb 2013 vizes vb Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen vasárnap, a barcelonai vizes világbajnokság zárónapján. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen végzett.

A barcelonai vb-n 200 vegyesen szintén győztes, 200 pillangón pedig harmadik magyar versenyző elképesztő iramban úszta végig a távot, az első méterektől vezetett, s végül 4:30.41 perces idővel győzött, nyolc tizeddel megelőzve a második spanyol Mireia Belmonte Garciát. Hosszú ezzel pályafutása harmadik vb-győzelmét szerezte meg. Jakabos szintén kiválóan úszott, s 4:34.50 perces egyéni csúccsal csapott célba hatodikként.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézegess képeket a legszexibb fiúkról a vb-n

Katinkának ez a második aranyérme Barcelonában, az elsőt néhány napja szerezte. Büszkék lehetünk a magyarokra - Gyurta Dani is aranyéremmel távozott Spanyolországból, és a férfi vízilabda-válogatott is. Gratulálunk nekik!

Forrás: MTI

Ismét szülne Szinetár Dórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130804-szinetar-dora-magyar-szineszno-harmadik-gyereket-is-szulne.htmlTovább melegszik az idő - 40 fok várhatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130804-idojaras-es-kanikula-a-jovo-het-vegeig-tovabb-melegszik-az.htmlMeztelenül vett sört egy férfi Németországbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130804-meztelenul-vett-sort-egy-ferfi-nemetorszagban.htmlLajkó Félix a legjobb!http://www.life.hu/szorakozz/20130804-lajko-felix-hegeduvirtuoz-elso-citeras-albumat-zenei-szakemberek-valasztottak-a.htmlBikiniben feszít Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130804-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-gyoztese-enekesno-bikiniben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.