lakodalom esküvő menyasszonytánc menyasszonyi ruha Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment Baby Gabi, akit hamisítatlan, vidéki dínom-dánommal ünnepelte meg, hogy bekötötték a fejét. A csárdában volt mulatós zene, négyemeletes torta és a menyasszonytánc is - tudta meg a Life.hu.

Gabi hajnalig ropta a lakodalmán, ahol édesapja megkönnyezte, hogy asszony lett a lányából.

Forrás: Facebook/Baby Gabi
Forrás: Facebook/Baby Gabi

"Igazi hagyományos esküvőnk volt, ahol mindenki nagyon jól érezte magát. Édesapám dalra fakadt és a könnyeivel küszködött. A buli a menyasszonytánccal érte el a csúcspontját, amikor az egész vendégsereg velem táncolt. A kosaramba összegyűlt összeg pedig azt bizonyította, hogy jól mozogtak a lábaim a táncparketten. Hajnal hat óráig tartott az esküvő és bevallom, nagyon elfáradtam, mégis életem legszebb napja volt" - mesélte boldogan Gabi, aki végre felvehette klasszikus habos-babos menyasszonyi ruháját, amit Héjja János divattervező álmodott meg. "Imádtam a ruhámat, legszívesebben le sem vettem volna, amikor át kellett öltözni a rock and rollos menyecskeruhába. A hagyomány szerint a menyasszonyon kell, hogy legyen egy kölcsönbe kapott holmi, ami nálam a menyasszonyi ruhám volt. Sajnos vissza kellett vinnem a szalonba" - mesélte Gabi.

Reality-sztárt csinál Ágica olasz kedvesébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130829-szogeczki-agi-azaz-vv-agicaa-tv2-edes-elet-cimu-realityben.htmlKasza Tibi kiakadt Havasrahttp://www.life.hu/legykepben/20130902-kasza-tibi-kiment-a-kasza-cimu-showmusor-forgatasarol-mert.htmlSzépségkirálynőket treníroz a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130829-deutsch-anita-a-baratok-kozt-sztarja-spinningedzeseket-tart-a-szepsegkiralynoknek.htmlSzázezrekért esznek a Hal a tortán sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/20130902-tobb-szazezres-fizetest-kapnak-a-sztarok-a-super-tv2-hal.htmlIsmert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.