Brangelináék készítik a világ legjobb rozéját

Brad Pitt szaklap kritika rosé bor Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Brad Pitt és Angelina Jolie nevével fémjelzett bor előkelő helyen végzett egy nívós toplistán.

Úgy tűnik, nemcsak a magánéletben alkot jó párost Brad Pitt és Angelina Jolie, hanem a borászkodáshoz is értenek. A Wine Spectator szaklap a 84. helyre rangsorolta Brangelináék rozéborát egy összesített 100-as toplistán, amely a legmagasabb elismerés az idei rozékategóriában. Vagyis ők készítik a világ legjobb rozéját.

Forrás: AFP

A színészpárról elnevezett palack körülbelül hatezer forintba kerül. Amikor márciusban piacra dobták, 5 órán belül elkapkodták. Remek kritikákat is kapott: főleg a gyümölcsös aromája a figyelemreméltó. A Vanity Fair borásza „Hello Kitty rózsaszínnek" nevezte el, és kiemelte, hogy a nedű illata nagyon kellemesen hat az érzékszervekre.

Új tetoválást villantott Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-angelina-jolie-golden-globedijas-szineszno-ujabb-tetovalast-varratott-magara.htmlMég egy Oscar-díjat kap Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130906-angelina-jolie-szineszno-oscardijat-kap-humanitarius-munkaja-miatt.htmlÍme az orosz Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/20130809-lifenight-nina-kravitz-enekesno-remixer-dj-es-dalszerzo-a-szigeten.htmlÍgy néz ki Angelina Jolie a melleltávolítás utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-angelina-jolie-szineszno-remekul-nez-ki-honapokkal-melleltavolito-mutetje-utan.htmlMellrákban meghalt Angelina Jolie nagynénjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130527-angelina-jolie-szineszno-nagynenje-debbie-martin-mellrakban-halt-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.