Schobert Lara ének Az ének iskolája hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoberték méltán lehetnek büszkék elsőszülöttjükre. Az immár 11 éves Lara bejutott az Ének iskolája legjobb 70 jelentkezője közé.
Forrás: Sunhill Media, Facebook/Schobert Norbert

„Lara tavaly minden előképzettség nélkül próbálta ki az énektudását, amikor jelentkezett a TV2 tehetséggondozó versenyébe, egy éve viszont énektanárhoz jár, tudatosan készül rá. Nagyon sokat fejlődött a hangja, azt mondták, hogy füstös hangszíne, rekedtes, feka hangja van, ami adottság, tanulni nem lehet. Bár sokan biztatják, én még kicsinek tartom a szerepléshez, főleg lelkileg, de ő nagyon szeretné. Az esetleges kudarcról nem beszélek neki, nem akarom beleültetni ezt a félelmet, ami egy csomó emberben benne van, amikor kiáll a zsűri elé a színpadra. Azt akarom, hogy ne arra gondoljon, mi lesz akkor, ha nem jut be a műsorba. Arra sarkallom, ha kiáll, akkor énekeljen szívből, mert ezt szereti csinálni, és ne másnak akarja megmutatni a tudását. Lara maximalista, pedig sem én, sem Norbi nem állítjuk magasra a lécet. Képes megállni a dal közben és felülbírálni önmagát, ezen még változtatnia kell" – büszkélkedett lányával Rubint Réka.

Rubint Réka: Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynakhttp://www.life.hu/bulvar/20140131-rubint-reka-nem-akarom-en-hordani-nadragot.htmlFurcsa titokra derült fény Schoberték sikeres családi vállalkozásának 10 éves évfordulója kapcsán. Bár most mindketten a dicsfényben tündökölnek, Réka elárulta, hogy férje évekig a háttérben akarta tartani, nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. Hiába!TV + BulvárOrigoRákapott a színészetre a Megasztáros http://www.life.hu/bulvar/20140130-torres-dani-megasztaros-rakapott-a-szineszetre.htmlInkább színészetből élne a Megasztár2-ben feltűnt fel Torres Dani, a félig ecuadori, félig magyar származású énekes -tudta mega Life.hu TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.