Az első fotók Kim Kardashian és Kanye West esküvőjéről

Forrás: Instagram/carladibello -
esküvő fotó Kanye West kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea Bocellitől szólt a Con te Partiro, a firenzei kastély rózsaszínbe borult, átjárta a szeretet és a szerelem, Kim Kardashianból pedig Kim Kardashian West lett. Az évszázad esküvőjeként aposztrofált celeblagziról megérkeztek az első fotók is. Igaz, a nagy durranásra még várni kell.

Ha jól sejtjük, Kim Kardashian és Kanye West az utolsó kiskanál fényképezési jogát is eladta, így a hivatalos esküvői fotókra még várni kell. Az viszont biztos, hogy Kim Kardashian hozzáment gyermeke apjához, Kanye Westhez. Addig is néhány túlbuzgó vendégnek és a lesifotósoknak köszönhetően láthatunk egy csodás szelfit és néhány ultrahomályos fotót is. Éljen! A Daily Mailen elég sok van belőlük, kattints ide!

Szelfi Kim Kardashian Westtel Forrás: Instagram/carladibello

Szelfi Kanye Westtel és Kim Kardashian Westtel Forrás: Instagram/ibnjasper

Kim egy hatalmas, rózsákból és bazsarózsákból álló fal előtt mondta ki az igent, amely hatalmas mása annak, amelyet anyák napjára kapott. A menyasszony egyébként egy finom, sellő fazonú ruhát viselt, amelyet a Givenchy divatháztól kapott. Fehér ruhában volt kislánya, North is. A hátnélküli ruhának hatalmas uszálya volt, és természetesen nem hiányozhatott a fátyol sem. Állítólag Kim Kardashian lánytestvérei is fehéret viseltek, amely új tradíció a celebesküvőkön - Pippa Middleton és Cara Delevingne is fehérbe öltöztek a testvérük nagy napján.

A násznép igen kis része Forrás: Instagram / Michael Costello

A hírek szerint sem Beyoncé, sem Kim Kardashian testvére, Rob nem volt ott az esküvőn. Beyoncé férje, Jay-Z és Kanye West ugyan nagy haverok, de Jay-Z állítólag túl közel került Kim Kardashian barátnőjéhez (akit meghívtak az esküvőre). Tudod, a liftes balhé.

Ha lemaradtál volna, itt az évszázad esküvője előtti évszázad privát bulija képekben - még Versailles-ból.

/1405/K_pek201452491829

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.