Összejött Aurelio és Zsófika

Forrás: RTL 2 -
VV Zsófi ValóVilág 6 valóságshow szerelem VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá-hoppá! Újabb villa, azaz, villa utáni szerelem a láthatáron? Annyi biztos, hogy Aurelio és Zsófi kezdenek összemelegedni egymással.

Ha nézted a ValóVilágot, biztosan emlékszel rá, hogy Aurelio eleinte nagyon is odavolt a cuki lányért, és Zsófi is rekordgyorsasággal rebegtette a szempilláit, ha a bajai srác a közelében volt. Később azonban egymás agyára mentek, majd a fináléban ők ketten mérkőztek meg egymással. Most azonban újra a kémiáé a főszerep.

Forrás: RTL 2

"Nem is gondoltam, hogy ennyire jó fej, a villában másnak mutatta magát. Én sem tudom, mi történik velem; a haveroknak megígértem, hogy legalább a következő két évben nem leszek szerelmes, de ezek után nem vagyok benne biztos, hogy ezt tudom tartani. Az az igazság, hogy kapcsolatfüggő vagyok, akinek szüksége van a szeretetre. Persze imádom a csajokat, de boldogabb vagyok, ha letáborozhatok valaki mellett, Zsófi pedig tényleg nagyon cuki lány. Már megmutattam neki a nyereménylakásom, sőt ott is aludt nálam, de mivel úriember vagyok, arról nem beszélek, hogy mi történik kettőnk között, amikor nem figyelnek kamerák"magyarázta a Blikknek Aurelio.

"Eddig is beszéltünk telefonon, de az utóbbi napokban egyre gyakrabban találkozgatunk is, és azt vettem észre, hogy jól érzem magam. A kapcsolatunknak valószínűleg nem tett jót a villalét, sokat veszekedtünk, sokszor estünk egymásnak, itt kint viszont ennek semmi nyoma" – tette hozzá Zsófi.

Csak úgy röpködnek a milliók Győzikénélhttp://www.life.hu/bulvar/20140530-gaspar-gyozo-az-edes-eletben-tobbmillios-festmenyt-vasarolt.htmlBár az Édes élet adásait többnyire figyelemmel követjük, az alábbi sztorinak az előzményét képtelenek voltunk felidézni. Így nem is teljesen értjük, mi történik, de a különösen szórakoztató videót szerettük volna megmutatni nektek is. TV + BulvárOrigoBréking! Berki dolgozni menthttp://www.life.hu/bulvar/20140530-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-dolgozni-ment.htmlAmióta az Édes életben feltűnt Berki Krisztián, a fél ország azt firtatja, vajon miből telik neki luxusautókra, új lakásra, utazásokra. A reality kamerái most munkába kísérték a testépítőt. TV + BulvárOrigoÍgy vadítja a pasikat Bálint Toncsihttp://www.life.hu/bulvar/20140529-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-szexi-fotot-posztolt-a-facebookon.htmlElőszeretettel oszt meg magáról a Facebookon szexi fotókat Bálint Antónia. Most is így tett. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.