Bódi Sylvit baleset érte Balin - egyik legszebb testrésze sérült

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
seb Bódi Sylvi szörfözés Bali sérülés fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kerekded fenekét felhasította egy szöfrdeszkából kiálló darab. Mindenesetre a Sylvi által posztolt fotón nekünk nem a hegen akadt meg a szemünk és valószínűleg a férfiaknak sem.

Ahogy a Life.hu is megírta, Sylvi éppen Bali csodálatos szigetén tengeti az idejét szörfdeszkája kíséretében. Azonban egy kellemetlen baleset miatt formás hátsóján most egy nagy seb éktelenkedik.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

"Nagyon szuperül érzem magam itt. Kár, hogy Balin nincs egy erős egyetem, ahol tanulhatnám a pszichológiát. Nem lenne kérdés, hogy melyik országot választanám. Végre szépen megnőttek a hullámok és minden nap szelem is őket. Egy újabb sérülést azért csak sikerült már szereznem. Egy szörfdeszka szkegje (ez segíti a deszkát a haladásban) beleállt a fenekembe és közel 10 centis szakaszon széthasította. A srác, aki a balesetet okozta nagy sajnálkozása közben felajánlotta, hogy este meghív néhány italra kárpótlásul, de nem éltem a lehetőséggel" – írta közösségi oldalán Sylvi.

Korábban is volt már szörfös balesete a szépségnek. Legutóbb például véres lábáról posztolt ijesztő fotót, miután egy korallzátonyba ütközött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.