Bódi Sylvi megsérült

Forrás: Bódi Sylvi/Facebook -
modell vér Bódi Sylvi szörfözés baleset korallzátony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Véres fotót posztolt Bódi Sylvi. A modellt szörfözés közben érte csúnya baleset.

Közösségi oldalán számolt be Bódi Sylvi balesetéről, eképpen:

Forrás: Bódi Sylvi/Facebook

"Na, hát ez lett volna a waxolok, szörfözöm kezdetű sorozat záróakkordja... A kép magáért beszél, de hogy a médiában ne az jelenjen meg, hogy Bódi Sylvit cápatámadás érte, így inkább leírom, hogy szimplán csak szabadesésben rázuhantam egy nagy hullám tetejéről a szinte száraz korallzátonyra... Jól van, na. Van az úgy, hogy nem jön össze. Túl nagy és meredek volt a hullám, a deszkám túl kicsi, nem tudtam elég gyorsan evezni, így nem sikerült a dropp. Pontosabban sikerült, csak nem oda, ahova akartam volna.
Térdem, combom, lábfejem több ponton lezúztam, a deszkámból kitört a szkeg és maga a deszka is megsérült. Viszont jelentem, a zátonynak nem lett baja! A Földnek ezen a tájékán azért akadnak cápák, így idejében kispuriztam a vízből. Az egész hajó tiszta vér volt, én pedig tényleg úgy néztem ki, mint aki összeveszett egy cápikával a vízben..." - olvasható bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.