Wow - így terpeszt Vajna Timi

Forrás: Instagram/timeavajna -
TRX szépség Vajna Tímea sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásit spárgázott Vajna felesége, amelyről a kötelező fotót nem is mulasztotta el megosztani rajongóival. 

Ám mielőtt megenne az irigység minket, azt is eláruljuk, hogy a szemrevaló látvány nem öncélú: Timi éppen kedvenc sportjának, a TRX-nek hódol a brutális lábnyújtással.

Vajna Tímea így terpeszt Forrás: Instagram/timeavajna

Ő maga szerényem persze csak így kommentálta teljesítményét:

"Reped a naci". Naná, hogy reped!

A funkcionális tréning fittnesz - a TRX Amerikában, az egészségkultusz hazájában évek óta az egyik legnépszerűbb edzésmódszer. Titka nem csak abban rejlik, hogy minimális hely és eszközigénye van ennek a mozgásformának, de a szemléletmód amellyel a test edzédét megközelíti is, egyedülálló. Ezzel a módszerrel nem a test izomtömegét növelhetjük, hanem arra töreksünk, hogy természetes, stabil és jól terhelhető izomrendszert építsünk fel, különös tekintettel az ágyék környéki izmokra. Ez az izomcsoport- a Core izmok a gerinc stabilizálásában játszik nagy szerepet.

Pazar ajándékot kapott Andytől Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20140726-vajna-timea-andy-vajnatol-gyonyoru-rozsacsokrot-kapott.htmlA luxuskörülményeiről posztjaiban folyamatosan beszámoló Vajna Timi ezúttal férje ajándékát mutatta meg a Facebookon.TV + BulvárOrigoDurva bulivideót posztolt Vajna Timihttp://www.life.hu/news/20140721-durva-bulivideot-posztolt-vajna-timi.htmlVajna Timi éppen Porto Cervóban, a Földközi-tengeren lévő Szardínia szigetén lazít barátnőivel és persze férjével, Andy Vajnával. NewsOrigoVajna Timi: "Ráérünk a családalapítással!"http://www.life.hu/intim/20140710-vajna-timi-andy-vajna-felesege-elso-hazassagi-efvordulojara-keszul-es-ferje-70-szuletesnapjat-is.htmlAugusztusban lesz Andy Vajna és felesége, Timi első házassági évfordulója, amire a pár már nagyon készül, főleg, hogy a producer is akkor tölti be 70. életévét.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.